ФАЛШИВИ РУСКИ БЛОНДИНКИ ЛОВЯТ В ЧАТА ДАНЪЧНИ ДЛЪЖНИЦИ

blondieИнспекторите от данъчната служба на Русия намериха  начин за борба със злонамерени длъжници на хазната,  пише  Леонард Коен   в статия, публикувана във вестник „La Repubblica. В продължение на няколко месеца пищна  блондинка с  убийствени данни  – 90 х 60 х 90, със  сини очи и с ангелско лице – работи за идентифициране на данъчните нарушители. Главното условие за чата си с младите хора тя поставя така : „Искам да говоря само с тези, които живеят в Удмуртия“. Това е автономна република, която се намира на хиляди километри от Москва. За себе си блондинката пише много малко като казва:

„Аз живея в Ижевск, самотна съм“, но за младите хора, с които си контактува тя иска  да   знае почти всичко: дали и каква  кола имат , къде  почиват, колко са готови да похарчат за забавление. Тя  също така  се интересува  от мястото, където те работят, какви са техните доходи. Тези, които и отговарят  мислят, че проявява  меркантилен интерес, продиктуван от особеностите на своята древна професия за бартер: любов в замяна на финансова сигурност.

В продължение на няколко месеца  една мистериозна блондинка е работила в мрежите на Facebook и www.odnoklassniki.ru. С развитието на запознанствата тя показва все по-голяма готовност да се срещнат. Но дългоочакваната среща, истинската, се оказа фатална за нейната жертва. Защото вместо нея на срещата идват съдия-изпълнител и  офицери от спецслужбите.

Те са готови да събират данъчните задължения, издръжката за жени и деца, да изземват имоти. В рамките на месец  на стръвта на блондинката са уловени десетки бегълци от изпълнението на финансовите си задължения.

http://koritarovonline.hostzi.com/?p=985

Източник: La Repubblica

One Response to “ФАЛШИВИ РУСКИ БЛОНДИНКИ ЛОВЯТ В ЧАТА ДАНЪЧНИ ДЛЪЖНИЦИ”

  1. Lietteerorb казва:

    защо не:)

Leave a Reply

Free Web Hosting